Kunst in de wijk cool. augustus 2017 t/m mei 2018

april 5, 2018

BINNENKORT: vr 4 mei: Fluisteren in Stilte (door Alice Fleming en Darren O’Donnell)

Witte de With Centrum voor Hedendaagse Kunst presenteert Fluisteren in Stilte, het vijfde project van COOLSTOF: een reeks performances die door vijf Kunstblockinstellingen worden gerealiseerd in de wijk Cool, rond de Witte de Withstraat.

Fluisteren in Stilte is een performance in samenwerking met een groep jongeren uit de wijk Cool. Samen met het Aalsmeersch Bloemenhuis zullen zij in volledige stilte gezamenlijk mediteren over herinnering, oorlog en vrede.

Alice Fleming en Darren O’Donnell
Alice Fleming en Darren O’Donnell zijn performancekunstenaars die soms samenwerken met kinderen om voorstellingen voor volwassenen te maken.

Vr4 mei, Kunstavond, gratis entree, 18.00-21.00 uur, website Witte de With.